PRIJAVITE SVOG KRIMI GRADITELJA

Beograd postaje jedno ogromno i opasno gradilište, nemilosrdno izbušen i razrovan grad u kom je nemoguće živeti i funkcionisati.

Fantomske firme dobijaju građevinske dozvole protivzakonito, zidaju i nadziđuju po sopstvenom nahođenju, u odsustvu nadzora i inspekcija dodatno uvećavaju spratnost i gabarit, kršeći sva urbanistička načela i održivost naselja i na kraju, ugrožavaju bezbednost i živote ljudi koji tu žive. Poput metastaza, razularena i kriminalna gradnja proždire naš grad, našu istoriju i na kraju – sve nas!

Zato, PRIJAVITE SVOG KRIMI GRADITELJA iz vašeg komšiluka ukoliko sumnjate na nezakonitu i nebezbednu gradnju.

Potrebno je da se javite na: srcegrada2020@gmail.com

Priložite nam probleme i nezakonitosti koje ste primetili uz obaveznu fotografiju građevinske table (ukoliko postoji) tog objekta u izgradnji. Nakon provere, iniciraćemo vanredni nadzor i zvanični inspekcijski uviđaj, a po potrebi i pokrenuti neophodne procedure za institucionalnu zaštitu građana i eventualnu obustavu/prepravku gradjevinskog objekta. Za sve dodatne informacije, pišite nam na naš Facebook, Instagram ili Twitter nalog.

PODELITE OVAJ POZIV KOMŠIJAMA I PRIJATELJIMA

Zajedno moramo zaustaviti ovaj nezapamćeni varvarizam nad Beogradom, nad zakonom, nad našim kulturnim i istorijskim nasleđem kao i nad svim Beograđanima koji u njemu žive ili će tek živeti.

Budite srce, prijavite ih.

Povezane vesti