Dragoljub Bakić počasni predsednik Združenih inicijativa i pokreta

Arhitekta Dragoljub Bakić postao je počasni predsednik Združenih inicijativa i pokreta (ZIP). Reč je neformalnoj mreži “komšijskih” udruženja koja se bori za bolji grad po meri svih građana. Oni se zalažu za transparetnije planiranje razvoja gradskih celina, kao i rešavanje komunalnih, ekoloških i urbanističkih problema. 

“Radujemo se ovakvom pojačanju i nastavku saradnje sa ovim izuzetnim arhitektom i aktivistom, koji je svojim dugogodišnjim radom ali i javnim zalaganjem dokazao da je iskreni i srčani borac za uređeni, zeleni Beograd po meri svakog građanina a ne investitorskog kapitala”, poručuju iz ZIP-a.

“Hvala svima na črstitkama. Ja zaista verujem da svi ti mladi ljudi mogu da doprinesu promeni bar što se Beograda tiče. U ZIPu je sada 16 inicijativa i pokreta i stalno im pristupaju novi. Rešeni su da se zbog Makiša uhvate u koštac sa gradskim maherima Makiš ne sme da im prođe kao Beograd na vodi. A krenuli su sa istim scenarojem Uveren sam da će ih Makiš srušiti u Beogradu Ako u tome ne uspemo spremite se svi zajedno da skupljamo kišnicu i pijemo vodu iz oluka” rekao je Bakić

Povezane vesti